La Nostra Història – Nuestra Historia

ma colors

El 3 de setembre de 2013 neix la Associació de Musicoteràpia i Psicoteràpies per a el Tractament Integral de la Família, a la ciutat de Terrassa. Neix amb la missió de atendre a una necessitat d’atenció terapèutica de famílies amb nens amb TEA, TGD, i retard maduratiu, que necessiten  una especial atenció integral en el tractament del dèficit, per tal d’accelerar els processos de desenvolupament i maduració en etapes molt tempranes, i poder d’aquesta manera aconseguir una escolarització normalitzada.

Som un equip de professionals que destina tota la seva experiència i coneixement per aconseguir el benestar de la família i del nen, regularitzant els processos de vida naturals del nen, tan a nivell psicològic, emocional, físic i relacional.

Comencem el nostre camí en un local del Passeig 22 de Juliol, i després de 2 anys aconseguim traslladar-nos a l’actual seu al Carrer Volta 1, 2º pis de Terrassa.

Tot això gràcies al recolzament que vam tenir per part de ASCA (Associació contra l’Atur) de Barcelona, assignant-nos el finançament necessari per accedir a les noves instal·lacions i comprar el material necessari.

Gràcies també a les famílies que varen confiar en la nostra feina i, van estar recolzant-nos en el trasllat, i que continuen ajudant-nos a que l’Associació tingui el reconeixement que es mereix per la labor quotidiana i el projecte que duem a terme dia a dia.


El 3 de setiembre de 2013 nace la Asociación de Musicoterapia y Psicoterapias para el Tratamiento Integral de la Familia, en la ciudad de Terrassa. Nace con la misión de cubrir una necesidad de atención terapéutica de familias con niños con TEA, TGD, y retraso madurativo, que necesitan una especial atención integral en el tratamiento de su deficiencia, para acelerar los procesos de desarrollo y maduración en etapas muy tempranas, y poder así lograr una escolarización normalizada.

Somos un equipo de mujeres profesionales que destina toda su experiencia y conocimiento para lograr el bienestar de la familia, y del niño, regularizando los procesos de vida naturales del niño, tanto a nivel psicológico, emocional, físico y relacional.

Comenzamos nuestro camino en un local del Passeig 22 de Juliol, y después de 2 años pudimos lograr mudarnos a nuestra actual sede en el Carrer de Volta 1, 2º piso de Terrasa.

Todo esto gracias al apoyo que nos brindó ASCA (Asociació contra l´Atur) de Barcelona, otorgándonos la financiación que necesitábamos para acceder a las nuevas instalaciones, y comprar el material que requiere nuestro trabajo.

Gracias  también a las familias que confiaron en nuestro trabajo, y estuvieron apoyándonos en el traslado, y que continúan ayudándonos a que la Asociación tenga el reconocimiento que se merece por la labor cotidiana y el proyecto que llevamos a cabo todos los días.

2 pensaments sobre “La Nostra Història – Nuestra Historia

Els comentaris estan tancats.